Wanneer ik even geen zin heb om me aan te sluiten bij een van de tafelspellen, dan ga ik vaak wat rondes spelen op een van de vele gokkasten die er online te vinden zijn. Zoals ik eerder al vertelde hou ik van grappige gokkasten met bekende thema’s en gokkasten met een relaxte sfeer en muziekje. Een van mijn favoriete in de laatste categorie is de gokkast Mega Fortune. Deze super populaire gokkast staat vooral bekend om zijn hoge jackpot die soms wel kan oplopen tot meer dan 4 miljoen euro. Maar ook wanneer je niet voor het geld gaat is het een leuke gokkast om op te spelen. Mega Fortune is een van de vele gratis gokkasten van spelontwikkelaar NetEnt, dus een paar rondes spelen zonder inzet is ook geen probleem.

Er bevinden zich 25 winlijnen op de Mega Fortune gokkast. Tijdens het spelen kan er worden overgeschakeld op de betaalmodus, zodat je alsnog kans maakt op die geweldige jackpot waar het spel om bekend staat. De inzetlimieten op de Mega Fortune gokkast zijn als volgt opgebouwd:

Minimale inzet, uitgaande van 25 inzetlijnen : 0,25 euro

Maximale inzet, uitgaande van 25 inzetlijnen: 50 euro

Het leuke aan de jackpot is, dat deze oneindig kan blijven oplopen zolang hij niet valt. Elke keer wanneer iemand het spel speelt en niks wint groeit de jackpot. Naast de jackpot zijn er ook nog heel veel andere mooie geldprijzen te winnen dus af een toe een euro ertegenaan gooien bij dit spel is het zeker meer dan waard. Ik zelf heb met de Mega Fortune gokkast in ieder geval al regelmatig een mooie prijs gewonnen.